Dejstva biljnih kapi Holescin

Primarni efekat biljnih kapi HOLESCIN je smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, ali pored hipolipemijskog efekta prisutna su i druga korisna dejstva, o čemu svedoči iskustvo naših korisnika.

Svoje iskustvo nam je prenela Dr stomatologije Tatjana Rakinić

Dejstvo na holesterol i trigliceride

„Od 2001. godine, dakle petnaest poslednjih godina, nivo ukupnog holesterola u krvi mi je konstantno veći od 8.0. Trigliceridi su, takođe, uvek bili povećani, zbog čega su me lekari svrstali u visoko-rizičnu grupu za srčani i moždani udar. Lekari su mi propisali lekove iz grupe statina, ali ja se nisam odlučila za njih jer je poznato da opterećuju jetru. Dva meseca posle redovnog uzimanja kapi HOLESCINA, prvi put nakon 15 godina, nivo mog ukupnog holesterola se samnjio za celu jedinicu sa 8.0 na 7.0, uz potpuno regulisane trigliceride i dobar HDL holesterol.

Posle 4 meseca, rezultati biohemijske analize (koji su ovde priloženi) pokazali su idealne vrednosti. Ukupni holesterol je idealnih 5,01 (sa 8,01 spao na 5,01), trigliceridi su takođe idealni (sa 2,45 na 1,57), a loš LDL holesterol je prvi put je u normalnim granicama (sa 4,58 na 3,12). Vrednost dobrog holesterola HDL takođe je dobra.

Više se ne plašim srčanog i moždanog udara, a jetru sam zaštitila od statina.“

Dejstvo na buđenje

„Odmah nakon buđenja popijem HOLESCIN kapi, pre kafe. Budim se brže i lakše nego pre. Glava mi se brže razbistri, nemam vrtoglavicu u fazi ustajanja, bolja mi je koncentracija“.

Dejstvo na noge

„Od kako pijem HOLESCIN kapi noge mi više nisu otečene u predelu listova na kraju dana, što se pre redovno dešavalo jer sam po zanimanju stomatolog pa stojim tokom posla. Ranije sam imala osećaj da su mi noge pune vode, osećaj težine u nogama i otežanog hoda. Sada, imam osećaj da se oslobađam viška tečnosti iz organizma kroz učestalije mokrenje, što je poželjno, time se na zdrav način oslobađam viška tečnosti, noge me manje bole“.

Dejstvo na želudac

„Imala sam jak gastritis, osećaj žgaravice u stomaku. Godinama unazad svaki dan sam pila Controloc (pantoprazol) tablete, Ranisan tablete, sodu bikarbonu. Efekti poboljšanja bili su samo trenutni. Od pre četiri meseca od kako redovno uzimam HOLESCIN kapi, stomačne tegobe su prestale kao rukom odnešene i od tada nema potrebe da pijem više nijedan od ovih lekova. Osećaj nadražaja na povraćanje i stalnih mučnina nestao je“.

Dejstvo na radnu sposobnost 

„Radna izdržljivost i radni doprinosi su mi bolji. Osećam da moj radni dan duže traje“.

Antistres dejstvo

„Od kako uzimam HOLESCIN lakše se suočavama sa stresovima u toku dana. Nedavno sam ostala bez posla, prate me i problemi u porodici, očekivala sam da će vrednost ukupnog holesterola biti značajno povišen zbog stresnog životnog perioda u kome sam, ali biohemijske analize su pokazale suprotno. Međutim, sve ovo vreme stresa zbog gubitka posla uzimam Holescin“.

Dejstvo na desni

„Doktor sam stomatologije, i primetila sam da su mi desni znatno čvršće, manje bolne i manje sklone krvarenju u vreme uzimanja Holescin kapi“.

Skenirane kopije biohemijskih rezultata Dr Tatjane Rakinić pre i posle uzimanja HOLESCIN kapi priložene su kao dokaz. Ukoliko želite da proverite sve ove izjave Dr Tatjani Rakinić možete se direktno obratiti na telefon 063 8555011.

Pogledajte: Rezultate istraživanja

Rezultati pre uzimanja 2009.

Rezultati pre uzimanja 2009

Rezultati pre uzimanja 2016.

Rezultati pre uzimanja 2016

Rezultati 2 meseca posle uzimanja HOLESCIN kapi

Rezultati posle uzimanja 2016

Rezultati 4 meseca nakon uzimanja HOLESCIN kapi

Rezultati 4 meseca nakon uzimanja 2016.